Menu
Cart

Om Makeadrone

Makeadrone er en nettbutikk som tar utgangspunkt i selvbygde droner. Vårt mål er å få flere til å bygge selv og vi mener alle med litt interresse for teknologi kan få det til. Vi er også stolte av å produsere våre egne rammer lokalt på vårt verksted i Oslo. Våre tre viktigste virkemidler er:

  1. Skreddersydde byggesett med gode byggemanualer. Vi leter hele tiden etter de beste komponentene og setter sammen komplette kit der alt passer sammen. Alle deler kan etterbestilles - og du er reparatøren. Våre loddefrie sett kommer med detaljerte, illustrerte byggemanualer.
  2. Workshop: Vi arrangerer workshop rundt om i landet. Ønsker du et workshop, send oss en mail eller følg oss på facebook for å se når vi arrangerer det neste.
  3. Samarbeid: Vi samarbeider tett med vitensentere og skoler rundt om i landet. Her får vi verdifull informasjon om hvordan våre byggesett fungerer. Samtidig ønsker vi alltid å bli bedre. Tips, innspill og forbedringsforslag er alltid velkommen.

Følg oss på Facebook og instagram @makeadrone for siste nytt.

Makeadrone er grunnlagt av multirotorbygger Henning Pedersen, som har bygget droner siden 2010. Han er også kjent for å grunnlegge Rotorklubben, og projekter som Megakopteret and droneshow.